Skip to main content

Daily Schedule

See You in Class

                        Schedule

7:25am - 7:45am 

Eat Breakfast and Get Ready to Learn! 

 

7:45am - 9:45am 

Wonders Reading/Language Arts/Writing/Saxon Phonics 

(120 mins.) 

9:45am - 10:30am 

Small-Group Instruction 

(45 mins.)

10:30am - 11:15am 

Conference Period/Enrichment

(45 mins)

11:15am - 12:00pm 

Social Studies

(45 mins) 

12:00pm - 12:30pm 

Lunch

(30 mins)

12:30pm - 2:00pm 

Math

(90 mins)

2:00pm - 2:20pm 

Recess

(20 mins)

2:20pm- 3:20pm

Science

(60 mins)

3:20pm-3:30pm

Prepare for Dismissal

 

 

Kim Walker

Upcoming Events

Contact Kim Walker

Classroom Number:
213
School Phone:
409-839-8200
Cell Phone:
409-241-3612
Conference Time:
10:30-11:15